Note: this is a test website

Energie sparen

Woon je in Amsterdam?

Maak dan gratis een afspraak met een Energiecoach en bespaar op je energierekening. Je ontvangt niet alleen advies, maar ook een aantal handige bespaarproducten.
Kijk hier voor meer info

Gesamt 31 produktePagina 1 van 1

Digitale Wochenzeitschaltuhr Außenbereich

18,32
Schnell bestellen

Digitale Wochenzeitschaltuhr Innenbereich

15,04
Schnell bestellen

Eco-Line Comfort Switch Adapter

11,06
Schnell bestellen

Outdoor WLAN-Steckdose

31,99
Schnell bestellen

Smarte WLAN-Steckdose

35,09
Schnell bestellen

Steckdose mit intergriertem WIFI

30,25
Schnell bestellen

Save a Flush

3,-
Schnell bestellen

Wasser-Stick

2,93
Schnell bestellen

Heizkörper-Entlüfter

6,99
Schnell bestellen

Digi Timer - 20 progr.

19,95
Schnell bestellen

Douche coach duck

7,95
Schnell bestellen

Douchecoach - LCD Showertimer 5min.

5,99
Schnell bestellen

Duschcoach mit Alarm

6,99

Duschkopf

12,95
Schnell bestellen

Duschtrainer 3 Sanduhr

6,50
Schnell bestellen

Heizkörperfolie Magnetband

17,94
Schnell bestellen

Kabellos Kinetische Türglocke

31,99
Schnell bestellen

Kontaktschalter

2,95
Schnell bestellen

Kühlschrank thermometer

7,49
Schnell bestellen

Wassersparer für die Toilette

4,49
Schnell bestellen

Zeitschaltuhr Steckdose

7,95
Schnell bestellen

Durchsichtige Fenster Isolierfolie

7,50
Schnell bestellen

automatischer Türschließer

4,99
Schnell bestellen

Ecobooster knopf M24 Hahn

19,83
Schnell bestellen

Shirt Lampe Handdynamo

7,95
Schnell bestellen

Taschenlampe Windup wasserdicht Hai

34,94
Schnell bestellen

Fenster-Isolierfolie

12,50
Schnell bestellen

Fenster-Isolierfolie

16,99
Schnell bestellen

Badewanne-Isolierung - Large

51,43
Schnell bestellen

Heizkörperfolie

17,25
Schnell bestellen

Tonzon kleben

3,21
Schnell bestellen

Energie besparen in huis

Er zijn veel mogelijkheden om energie te besparen in huis. Niet alleen lever je hiermee een positieve bijdrage aan het milieu. Het levert je ook nog eens geld op. Met onze producten investeer je in een groener huis en een lagere energierekening.

Je kunt kiezen voor het doorvoeren van kleine aanpassingen. Daarvoor hebben we bijvoorbeeld tochtstrippen en isolatiefolie in ons assortiment. Uiteraard kun je ook grotere aanpassingen doorvoeren, waarmee het rendement aanzienlijk groter wordt. Denk hierbij aan elektrische boilers en doorstroom-verwarmers.

Producten om stroom te besparen

Bij ‘energie besparen in huis’ denk je waarschijnlijk als eerste aan het verminderen van het stroomverbruik. Hiervoor is het hebben van inzicht in welke apparaten welk stroomverbruik hebben noodzakelijk. Je kunt daarvoor een energiedisplay aansluiten op een slimme meter. Zo zie je precies hoeveel stroom en gas je verbruikt.

Naar aanleiding van deze inzichten kun je kiezen voor smarthome stopcontacten. Zo hebben we diverse tijdschakelklokken in ons assortiment. Geef aan op welke dagen en tijdstippen apparaten in- of uitgeschakeld moeten worden om onnodig verbruik te minimaliseren. Dit is ook mogelijk met onze schakelaars met bewegingsmelder of stations met bedienbare stopcontacten.

Producten om water en gas te besparen

Besparen op water en aardgas begint in eerste instantie met de keuze voor goede apparatuur. Met een elektrische boiler kun je zelfs met groene stroom je water verwarmen, in plaats van met aardgas.

We hebben diverse elektrische boilers voor verschillende doeleinden in ons assortiment. Kies bijvoorbeeld voor de elektrische boiler 100L als je ook je bad wilt verwarmen. En wil je ook kokend water met je boiler? Kies dan voor het kokend water apparaat die je voor verschillende temperaturen tot 100 graden Celsius kunt gebruiken.

Energie besparen met tochtstrips

Merk je in de winter een koude tocht door het huis? Niet alleen is dit vervelend. Het kost ook nog eens veel energie! Je kunt tocht voorkomen door gebruik te maken van tochtstrips. Wil je al helemaal een positieve bijdrage aan het milieu leveren? Kies dan voor onze milieuvriendelijke én duurzame tochtstrips.

De meest voorkomende plaatsen waar tocht doorheen komt zijn meterkasten, brievenbussen, onderkanten van buitendeuren, kozijnen en plekken waar leidingen het huis ingaan.

Ook door ramen, zowel enkel als dubbel glas, kan een koude tocht voelbaar zijn. Om dit te verminderen kun je gebruik maken van isolatiefolie. Deze bevestig je eenvoudig op de ramen, waarna je tot wel 50% minder warmteverlies bij ramen hebt.

Slimme energiemeters voor inzicht in verbruik

Zoals eerder genoemd, meten is weten! Voor het in kaart brengen van je stroomverbruik kun je kiezen van een van onze meetsystemen. Je kunt kiezen voor een energiedisplay die je aansluit op je slimme meter. Of kies voor pluggen voor op je stopcontacten die je het energieverbruik laten zien in een handige applicatie.

Bovendien hebben we diverse producten in ons assortiment, waarmee je groener en voordeliger doucht. De douchecoaches geven aan wanneer je er te lang onderstaat. En de besparende douchekop laat je real-time zien hoeveel je verbruikt.

Energie besparen met een smarthome

Naast dat een smarthome ontzettend handig is, biedt het ook nog eens vele voordelen voor het milieu. Met onze duurzame smarthome producten kun je met leuke, innovatieve snufjes je huis automatiseren en verduurzamen. Zo kun je met onze smarthome radiatorknoppen de temperatuur per kamer reguleren.

Energie besparen met een douche warmtewisselaar

Met onze WTW-douchepijpen kan een 4-persoonshuishouden tot 200m3 aardgas per jaar besparen. Warm douchewater stroomt door de douchepijp naar beneden en koud leidingwater wat omhoog stroomt wordt hierdoor verwarmd. De douchepijpen zijn makkelijk te installeren. Een topoplossing voor doucheliefhebbers!