Note: this is a test website

Samen und Pflanzen

Gesamt 3 produktePagina 1 van 1

Kokoblock

4,99
Schnell bestellen

Water Drops Solar-Bewässerungsystem

84,99
Schnell bestellen

Saatgutschalen

15,95

Biologische zaden en kweekpotten voor je moestuin

Een milieuvriendelijke moestuin begint met biologische zaden. Bij biologische teelt worden de zaden met de hand geoogst. Het onkruid wat tussen de planten zit wordt niet met pesticiden weggehaald, maar met de hand. Er zijn dus geen chemische schoonmaak- en bestrijdingsmiddelen aan te pas gekomen. En met de juiste milieuvriendelijke moestuinaccessoires ben je er helemaal klaar voor. Zo geniet je binnenkort optimaal van je zelfgekweekte groenten en fruit.

Biologische groentezaden

De zaden van Bolster zijn 100% biologisch. Ze zijn biologisch geteeld, geschoond én verpakt en voldoen dan ook aan de eisen voor het SKAL- en Demeter-certificaat. Daarmee zijn zaden van Bolster ideaal voor in je moestuin. Kies uit een van de veelvoorkomende of juist vergeten groenten en geniet van je verantwoorde maaltijd.

Biologische kruidenzaden

Ook voor het zelf kweken van biologische kruiden en fruit kies je voor de zaden van Bolster. Met je eigen kruiden til je je gerechten naar een hoger niveau. Een voordeel; het kweken van je eigen kruiden is super eenvoudig. Wil je wat tips? Kies dan voor de kruidenkweekset van Bolster.

Moestuin op balkon

Heb je geen tuin? Geen zorgen! Er zijn genoeg mogelijkheden voor een moestuin op je balkon. De Groen Balkon-set van Bolster geeft je alle tips en zaden om aan de slag te gaan.

Biologisch afbreekbare kweekpotjes

Het opkweken van zaadjes kan nogal wat tijd kosten. Door te kiezen voor biologisch afbreekbare kweekpotjes ben je niet alleen goed bezig voor het milieu. Je bespaart ook nog eens een hoop tijd. Je kunt je plantjes met pot en al in de grond zetten. De bakjes belemmeren de groei niet.

Oesterzwammen kweken op koffiedik

Dit is toch wel onze favoriet als het gaat om je eigen voedsel kweken. Met de Funghi Factory zet je koffiedrab om in oesterzwammen. Het is helemaal niet zo moeilijk en je hoeft er zeker geen grote koffiedrinker voor te zijn. Bijkomend voordeel: de Funghi Factory is geen wegwerpproduct, maar kan steeds opnieuw worden gebruikt!